Romana English Français Deutsch Український Slovenský български Magyar Pусский Polski
Presă
Cerere Oferta
Imprieteniţi-vă cu Bilka pe Facebook Imprieteniţi-vă cu Bilka pe Facebook Vizitaţi-ne pe YouTube Vizitaţi-ne pe YouTube Vizitaţi Blogul Bilka Vizitaţi Blogul Bilka

Presă › Bilka în presă

17 Oct 2018

Tot mai sus - Bilka în Top 300 Companii

Revista Capital a realizat topul celor mai bune 300 de companii din economie, bazat pe o metodologie în care rezultatele financiare au avut un rol important, dar au fost și incluși și alți parametri de business. Compania Bilka face parte din cele mai bune 300 de companii din economie, conform topului realizat de cei de la Capital.

05 Dec 2017

BILKA premiată pentru cea mai rapidă dezvoltare a unei companii din domeniul producției

În cadrul Galei Capital 25 de ani, BILKA a primit premiul pentru cea mai rapidă dezvoltare a unei companii din domeniul producţiei.

29 Noi 2017

Horatiu Tepes BILKA - premiul ”Cel mai apreciat Leader”

Revista NewMoney, în cadrul Galei dedicată aniversării primului an de la apariția revistei , i-a premiat pe cei mai apreciați antreprenori. La categoria Leader, a antreprenorilor cu afaceri de peste zece milioane de euro, cele mai multe voturi au fost obținute de Horațiu Țepeș, fondatorul BILKA.

23 Oct 2017

Horațiu Țepeș, BILKA - a primit trofeul ”Forbes Greatest Living Business Minds”

Cu ocazia centenarului Forbes, revista a lansat „Forbes Romania 100 Greatest Living Business Minds" - 100 cele mai importante personalități de business care au marcat economia românească. Horațiu Țepeș - a primit trofeul Greatest Living Business Minds.

08 Sep 2017

Tanara de 27 de ani care gestioneaza bugetul de peste 1 mil. euro al celui mai mare producator de acoperisuri din Romania

Categoria: Bilka în presă