Romana English Français Deutsch Український Slovenský български Magyar Pусский Polski
Presă
Cerere Oferta Cerere Oferta
Imprieteniţi-vă cu Bilka pe Facebook Imprieteniţi-vă cu Bilka pe Facebook Vizitaţi-ne pe YouTube Vizitaţi-ne pe YouTube Vizitaţi Blogul Bilka Vizitaţi Blogul Bilka

Presă › Bilka în presă

11 Aug 2017

Antreprenorul român care a pornit de la zero, și în doar 10 ani a construit un business de 270 milioane de lei.

La 36 de ani, antreprenorul braşovean Horaţiu Ţepeş este, prin compania sa, Bilka, liderul pieţei de acoperişuri. Acesta a influențat decisiv piața de acoperișuri din România. A plecat la drum în urmă cu zece ani, având doar ambiție, putere de muncă și o imagine exactă asupra a ceea ce urma să realizeze.

În 2012, după 5 ani de activitate, a devenit lider de piață și de atunci își menține această poziție. Primii bani au fost făcuți din importul țiglelor metalice, însă în 2008 când economia se pregătea să-și dea duhul, Horațiu Țepeș a reacționat altfel decât mulți dintre antreprenorii aflați la început de drum.

Categoria: Bilka în presă
13 Iul 2016

Sebastian Banciu - Director Comercial BILKA în 100 Tineri Manageri de Top

Sebastian Banciu si-a inceput activitatea in cadrul companiei inca de la infiintarea acesteia. Astfel in 2007 cand BILKA avea doar doi angajati, ocupa, la doar 20 de ani, funcția de director de vânzări. In 2012, odata cu cresterea echipei a fost numit director comercial.

In cei 9 ani de activitate, principala sa resposabilitate a fost cresterea, formarea si coordonarea echipei de vanzari. Totodata el este responsabil de cresterea retelei de distribuitori BILKA, ce a ajuns in prezent la peste 500 parteneri in toata tara. Activitatea sa in cadrul companiei a contribuit decisiv la cresteri anuale medii de 40% si o cota de piata de 28% in 2015.

14 Iun 2016

Horatiu Tepes BILKA - premiul ”Omul de afaceri al anului”

Horaţiu Țepeş, proprietarul Bilka, a fost desemnat omul de afaceri al anului 2015, în cadrul Galei Premiilor CAPITAL pentru "Excelenţă în Afaceri"

10 Apr 2016

Sebastian Banciu - premiul pentru Cel mai bun director comercial

Sebastian Banciu, directorul comercial al producătorului de acoperișuri BILKA, a fost desemnat cel mai bun manager de vânzări din România în cadrul Galei „Excelența în management" realizată de Revista Capital

 

Categoria: Bilka în presă
17 Noi 2015

Ediție aniversară 17 ani de Ziarul Financiar: ”100 tineri antreprenori - Căpitani pe propriile lor corăbii”

Articol publicat în ediția aniversară 17 ani Ziarului Financiar, 17 noiembrie 2015.

16 Noi 2015

Articol Ziarul Financiar - Investițiile prioritatea BILKA

Articol publicat în Ziarul Financiar, 16 noiembrie 2015.

Înapoi