Romana English Français Deutsch Український Slovenský български Magyar Pусский Polski
Presă
Cerere Oferta
Imprieteniţi-vă cu Bilka pe Facebook Imprieteniţi-vă cu Bilka pe Facebook Vizitaţi-ne pe YouTube Vizitaţi-ne pe YouTube Vizitaţi Blogul Bilka Vizitaţi Blogul Bilka

Presă › Bilka în presă

08 Sep 2017

Tanara de 27 de ani care gestioneaza bugetul de peste 1 mil. euro al celui mai mare producator de acoperisuri din Romania

Tanara de 27 de ani care gestioneaza bugetul de peste 1 mil. euro al celui mai mare producator de acoperisuri din Romania

Categoria: Bilka în presă
06 Sep 2017

Povestea braşoveanului care a creat o afacere de 400 de milioane de lei. „Din capul locului, vă spun că nu există tendinţa de a ceda nici măcar 1% din companie"

După un prim deceniu de creşteri record, până la venituri care se îndreaptă spre 400 de milioane de lei în 2017, antreprenorul Horaţiu Ţepeş are bine conturate planurile şi pentru următorii 10 ani ai Bilka, un business pe care vrea să-l transmită peste generaţii.

 

 

Categoria: Bilka în presă
04 Sep 2017

Certitudinile viitorului

Știe ce va face peste 20 de ani, știe ce va face peste trei ani, ce va face anul viitor și mâine. Atâta exactitate? N-ar trebui să vă surprindă. Ținta este un business de familie. Pentru moment, planurile se fac pentru un nou nivel.

 

 

Categoria: Bilka în presă
11 Aug 2017

Antreprenorul român care a pornit de la zero, și în doar 10 ani a construit un business de 270 milioane de lei.

La 36 de ani, antreprenorul braşovean Horaţiu Ţepeş este, prin compania sa, Bilka, liderul pieţei de acoperişuri. Acesta a influențat decisiv piața de acoperișuri din România. A plecat la drum în urmă cu zece ani, având doar ambiție, putere de muncă și o imagine exactă asupra a ceea ce urma să realizeze.

În 2012, după 5 ani de activitate, a devenit lider de piață și de atunci își menține această poziție. Primii bani au fost făcuți din importul țiglelor metalice, însă în 2008 când economia se pregătea să-și dea duhul, Horațiu Țepeș a reacționat altfel decât mulți dintre antreprenorii aflați la început de drum.

Categoria: Bilka în presă
13 Iul 2016

Sebastian Banciu - Director Comercial BILKA în 100 Tineri Manageri de Top

Sebastian Banciu si-a inceput activitatea in cadrul companiei inca de la infiintarea acesteia. Astfel in 2007 cand BILKA avea doar doi angajati, ocupa, la doar 20 de ani, funcția de director de vânzări. In 2012, odata cu cresterea echipei a fost numit director comercial.

In cei 9 ani de activitate, principala sa resposabilitate a fost cresterea, formarea si coordonarea echipei de vanzari. Totodata el este responsabil de cresterea retelei de distribuitori BILKA, ce a ajuns in prezent la peste 500 parteneri in toata tara. Activitatea sa in cadrul companiei a contribuit decisiv la cresteri anuale medii de 40% si o cota de piata de 28% in 2015.

14 Iun 2016

Horatiu Tepes BILKA - premiul ”Omul de afaceri al anului”

Horaţiu Țepeş, proprietarul Bilka, a fost desemnat omul de afaceri al anului 2015, în cadrul Galei Premiilor CAPITAL pentru "Excelenţă în Afaceri"

Înapoi