Romana English Français Deutsch Український Slovenský български Magyar Pусский Polski
Cerere Oferta
Imprieteniţi-vă cu Bilka pe Facebook Imprieteniţi-vă cu Bilka pe Facebook Vizitaţi-ne pe YouTube Vizitaţi-ne pe YouTube Vizitaţi Blogul Bilka Vizitaţi Blogul Bilka

Gabriela Stoițer - Marketing Manager BILKA , în Top 100 femei de succes

04 Dec 2017

Redactorii Revistei Capital au votat - Gabriela Stoițer - Marketing Manager BILKA, în Top 100 femei de succes. Plecând de la ideea că femeile au un rol din ce în ce mai important în societatea românească, revista Capital a realizat anul acesta "Top 100 Capital cele mai de succes femei din România". 

Succesul nu are o unitate de măsură, iar aceasta a fost cea mai mare provocare a redactorilor Capital în demersul lor de a realiza un clasament al femeilor excepţionale. Prin urmare, pentru a elimina, pe cât posibil, subiectivismul dintr-o asemenea evaluare, primul pas a fost stabilirea unor criterii de evaluare. După o dezbatere îndelungată, echipa Capital a hotărât că cel mai mare punctaj trebuie să fie acordat realizărilor din ultimele 12 luni, în timp ce notorietatea ar trebui să fie cel de-al doilea criteriu ca importanţă. Pe lângă acestea, au mai fost punctate cariera, proiectele de responsabilitate socială în care s-au implicat femeile şi situaţia materială. Astfel, la fiecare categorie s-a acordat un maximum de cinci stele.

 

 

Top realizat de Revista Capital și publicat in luna decembire 2017.

Înapoi